Bestill i dag TORSDAG og vi sender mandag ?

Tekstil med trykk

Markedets billigste t-skjorter. 20 forskjellige farger én skarp pris.

Tekstiltrykk kort oppsummert:

  • Oeko-Tex sertifisert t Se lisens
  • T-skjorter, hoodies, sweatshirts og sportsklær med trykk.
  • Stort utvalg av farger.
  • Mange forskjellige størrelser.
  • Kvalitetstrykk som tåler mange vasker.

Skal du på messe, være foredragsholder eller besøke en utstilling, så sørg for matchende t-skjorter til alle deltakerne. Gi dine ansatte stilige hoodies og sweatshirts med logoet ditt og få vandrende reklame fra en lojal ambassadør.

Transfer
Hvis du leter etter transfer uten tekstil, kan du bestille det her.

Merk: Grafikk for tekstiltrykk må være ren vektorgrafikk eller som PNG med gjennomsiktighet. Vi anbefaler at det IKKE brukes skygger i grafikken.

Prisberegner

Produksjonstid: 
T-skjorter: 7 hverdager (opptil 100 stk.), Sweatshirts/Hoodies: 11 hverdager
Levering: Første levering uansett størrelse 199 kr.
Prisene er inkl. korrektur, oppstart og fargetrykk.

Flere typer og størrelser
Vi tilbyr flere forskjellige tekstiltyper med trykk, og du kan enkelt bestille ulike typer, størrelser og farger i bestillingen din. Kun den første typen belastes med en oppstartspris, så du kan med fordel bestille flere forskjellige typer i samme bestilling. Vi tilbyr:

  • T-skjorter (barn, dame og herre)
  • Hoodies (unisex)
  • Sportstrøyer
  • Sweatshirts (unisex)

Du vil senere i bestillingen bli bedt om å laste opp trykkfilen. Trykkfil/grafikk for tekstiltrykk må leveres som ren vektorgrafikk. Vi sender deg deretter forslag til plassering av motivet.

Vær oppmerksom på at produksjonstiden kan forlenges ved bestilling av mer enn 100 stk.

4 287 NOK
5 723 NOK
5 348 NOK
Prisene er eksklusiv moms og adm. gebyr på 50 NOK

Ditt trykk på t-skjorter, sportsklær, sweatshirts og hettegensere

Trykk på klær kan gjøre mye for merkevaren din
Skil deg ut med en genser i firmaets farger, eller bruk en hvit eller svart variant hvis arrangementet er mer formelt. Du kan legge logoet og firmanavnet ditt, men også en slogan eller navnet på hver ansatt - et genialt alternativ til navneskilt! Med kreativitet vil besøkende huske deg og bedriften din. Skal du delta i en løpekonkurranse eller sportsarrangement, kan du vurdere å bruke våre løpetrøyer med trykk.

De kan maskinvaskes
Våre trykk tåler mange maskinvask ved maks. 40 grader med vrangen ut. Hvis stryking er nødvendig, gjør det på vrangen og ikke på siden med print. Vi anbefaler ikke å bruke tørketrommelen til våre tekstiler med trykk.

Også for privat bruk
Tekstiler med trykk trenger ikke være forbeholdt spesielle arrangementer. Lag en t-skjorte og sweatshirts for alle elevene i klassen din eller i fritidsklubben, eller for alle medlemmene i foreningen eller reiseselskapet. Vi tilbyr t-skjorter for både kvinner, menn og barn, samt sweatshirts og hettegensere i unisex-modell, som alle kommer i mange forskjellige farger. Kvaliteten er helt i topp, og prisene meget overkommelige:

Om plasseringen av motivet
Du kan få trykk både foran (brystet) og bak (ryggen). Trykket kan måle opp til 35 x 45 cm i størrelse, og nøyaktig plassering er helt opp til deg. Du kan sende oss en skisse for å vise hvor motivet skal plasseres, eller beskrive det veldig nøye i kommentarfeltet. Når vi har mottatt bestillingen din, vil vi komme tilbake med en korrektur for din godkjenning, det vil si at du kan se hvordan motivet blir plassert. Vi trykker ikke før du er fornøyd med korrekturen og har godkjent den.

Styrk merkevaren din med spesialdesignede t-skjorter, sweatshirts og hettegensere

Det er mange måter å markedsføre bedriften eller organisasjonen din på. Tekstiler med trykk fra LaserTrykk.no er et perfekt verktøy du kan bruke for å fremme merkevaren din. Ikke bare er klærne våre komfortable og allsidige, men de er også effektive for å spre budskapet til bedriften eller organisasjonen din. Tekstiler med trykk er også synlige og iøynefallende, samtidig som de passer godt inn i mange forskjellige situasjoner.

LaserTrykk.no tilbyr tekstiler med trykk, der du selv kan designe med din egen logo, tekst eller bilde. Det vil si at du kan designe dine helt egne unike klær med trykk som passer til enhver anledning. Dette kan øke synligheten din, utvikle merkevaren din og skille deg ut fra konkurrentene dine.

Oppnå en sammenheng med t-skjorter med trykk

En av de store fordelene med tekstiler med trykk er at de er gode til å gi en sammenhengende visuell identitet blant dem som bruker dem. Hvis du ønsker å gi dine ansatte, frivillige eller medlemmer et enhetlig og profesjonelt utseende, kan t-skjorter, hettegensere eller sweatshirts med trykk være et fantastisk alternativ som andre legger merke til.

Enten du leter etter tekstiler til en idrettsklubb, bedrift eller en frivillig forening, er det et godt verktøy for å heve moralen og skape en følelse av samhold og tilhørighet på tvers av gruppen. Med tekstiler med trykk fra LaserTrykk.no har du derfor muligheten til den perfekte kombinasjonen av reklame, fellesskapsfølelse og et personlig preg.

Hvis ikke tekstiler med trykk er det du leter etter, tilbyr LaserTrykk.no også et mangfold av andre produkter som kan brukes for å støtte merkevaren din og skape sammenheng i markedsføringen din. Du kan gjerne utforske våre løsninger innenfor flaskevann, brosjyrer, klistremerker og mange andre gode produkter.

Klær med trykk er det perfekte markedsføringsverktøyet

Klær med trykk har lenge vært en populær måte å promotere budskaper eller bedrifter på, og det er god grunn til at det fortsatt er en av de mest effektive og populære markedsføringsverktøyene i dag. Svaret er enkelt; logoet ditt på klær kan ikke bare promotere merkevaren din, men kan også skape samhold på tvers av en gruppe.

Logoet ditt på klærne uttrykker også en stolthet over å være en del av noe som er større enn en selv.

Fremstå profesjonelt med logoet på klærne

Tilpass designet slik at det gjenspeiler merkevaren din og formidler en relevant melding. Fordelen med klær med trykk er at de er bevegelig reklame som skaper synlighet for bedriften eller organisasjonen din. Overalt du går, går også merkevaren eller budskapet ditt.

Vurder designet ditt

Tekstiler med trykk er utrolig allsidige, og du kan designe dem på mange måter. De brukes bredt for å uttrykke holdninger, verdier og som reklameverktøy, og de går aldri helt av moten.

Det er nok grunnen til at de brukes i alle sammenhenger. Spesielt er t-skjorter, sweatshirts og hettegensere populære som merchandise i forbindelse med konserter, musikkutgivelser eller innenfor sportsverdenen. Samtidig kan de også brukes for å vise støtte til en organisasjon.

Derfor bør du vurdere hvilket uttrykk du ønsker å oppnå og hvordan du vil at t-skjortene, hettegenserne eller sweatshirtsene dine skal bli mottatt. Du bør vurdere trender i designet ditt. Dette kan gi mottakerne dine mer lyst til å bære tekstilene dine og dermed gjøre reklame for deg og merkevaren din. Det kan samtidig bidra til å skape en kultur rundt merkevaren din. På den annen side bør designet ditt ikke gå av moten for raskt. Det handler derfor om å finne en balanse.

Spørsmål og svar

Hvilke farger tilbyr dere?

Her kan du se de nøyaktige fargene på alle våre tekstiltyper: Herre, dame, barn, hoodies og sweatshirts.

Hvor smått kan dere trykke?

Det er ikke mulig å trykke elementer på under 3,5 mm uten at det blir stroke på grafikken.

Hvor mange vask tåler de?

Vårt trykk tåler mange maskinvask ved maks 40 grader og med vrangen ut. Vi anbefaler å stryke på vrangen og ikke på printsiden. Bruk ikke tørketrommel.

Hvordan trykker dere?

Motivet ditt trykkes speilvendt på transfer, som overføres til t-skjorten ved hjelp av en varmepresse.

Kan jeg kjøpe transfer uten tekstil?

Ja, vi tilbyr også transfer uten tekstil. Se her.

Kan jeg kombinere størrelser og typer i min bestilling?

Sett sammen bestillingen din akkurat som du vil. Du kan kombinere type, størrelser og farger, og hvis du bestiller samlet, er det kun én oppstartskostnad.

Kan dere trykke på ermer og sider?

Nei, dessverre kan vi ikke det. Vi kan bare trykke på den store flaten foran og bak.
Trenger du hjelp? Spør eksperten
Alt er mulig!
Finner du ikke det du leter etter?
Då spør vår ekspert: Mia Røndrup
Mia Røndrup
22 23 70 70

INSPIRASJON

Slik bruker andre kunder tekstiltrykk.
Vi håper du vil bli inspirert av kreativiteten og vi
takker kundene for at de har gitt oss lov til å dele deres flotte design.

Kundeservice i verdensklasse

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare døgnet rundt og du får bl.a. din egen faste trykksaks-rådgiver.

Gratis filsjekk

Er du i tvil om filen din kan brukes til trykking?
LaserTrykk.no tilbyr gratis og uforpliktende filkontroll.

Les mer

E-mailservice

Gjør som 81 000 andre og påmeld deg vår e-mailservice i dag.

Abonner

Gratis prøver

Se vår flotte trykkvalitet og vurder hvilken papirtype som passer til ditt behov.

Bestill trykkprøver

Maler

Bruk våre maler og unngå problemer med beskjæring, dokumentstørrelse mm. når du designer din trykksak.

Les mer
Loading ...

Din innkjøpskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet pris : ekskl. mva
Samlet rabat: