LaserTrykk.no

Hva med prøvetrykk?

Har du bruk for en prøve før trykk?

Er du i tvil om formatet passer eller om fargene er riktig? Du kan bestille et prøvetrykk eller colorproof.

Prøvetrykk
Alminnelig prøvetrykk brukes ved digitaltrykk, da trykker vi to eksemplarer av din trykksak feks. et hefte. Vi sender et eksemplar til deg og din LaserTrykk.no rådgiver beholder et eksemplar. Vær oppmerksom på at vi ikke etterbehandler ditt prøvetrykk utover evt. renskjæring.

Color proof
Brukes ved offsettrykksaker hvor du ønsker å se fargene før trykking. Vi lager et såkalt matchprint, som vi sender til deg. Vær oppmerksom på at det trykkes på spesielt papir til formålet, som ikke nødvendigvis er samme papir trykksaken lages på.

Særlige forholdsregler
Skal ditt endelige trykk trykkes på samme måte som et eventuelt prøvetrykk, skal du gjøre oppmerksom på prøvetrykkets ordrenummer i bestillingen din.
Lup på farveklodser

Pris

Alminneligt prøvetrykk og colorproof koster begge to 200 kr/stk. Ved hefter og bøker kan prisen på prøvetrykket stige.

Fargeeksempler

Bestiller du vår katalog, vedlegger vi brosjyren "Info. om farger", her finner du en lang rekke CMYK fargeeksempler.

Tips

Vær oppmerksom på at colorproof ved feks. visittkort, ikke kan svare seg. Det er typisk billigere å bestille et helt sett med visittkort.

Din innkjøpskurv

Ekpres gebyr
Samlet pris ekskl. mva
Samlet rabat

Vi anbefaler at du bestiller online.

På den måten er du sikret at bestillingen er korrekt mht. format, opplag og farger og du unngår forsinkelser ved at vi skal legge inn ordren manuelt.

Er du i tvil, sitter vi klar i kundeservice på info@lasertrykk.no eller tlf. 22 23 70 70
Få sendt innholdet i innkjøpskurven til en valgfri mailadresse.
I mailen er det en direkte link, så du han fortsette din bestilling senere.
>
Nøytralt tilbud

Muligheten for nøytralt tilbud er tenkt som et verktøy til de mange reklamebyråer som vi har fornøyelsen av å være underleverandør for.

Ved å bestille et nøytralt tilbud kan byråene lett tilpasse prisen og videresende denne til deres kunder. Vårt navn, logo og bestillingslink vil ikke fremgå.

Alt er mulig
Har du spørsmål eller finner du ikke det du leter etter er du alltid velkommen til å kontakte kundeservice på info@lasertrykk.no eller tlf. 22 23 70 70.