Bestill i dag SØNDAG og vi sender tirsdag ?

T-SKJORTER med trykk

Markedets billigste t-skjorter. 20 forskjellige farger én skarp pris.

T-skjorter kort fortalt

  • 28 forskjellige farger.
  • Alle størrelser (for menn, kvinner og barn).
  • Kvalitetstrykk som varer i ca 80 vasker.

Skal du på messe, være foredragsholder eller besøke en utstilling, så kan det være genialt å sørge for matchende T-skjorter med trykk for alle deltakere.

Hvis du skal på et treningsløp eller et sportsarrangement, kan du vurdere å bruke vår sportstrøyer med trykk i stedet.

Så lett er det!

  1. Velg størrelse og plassering av motivet ditt, og overfør trykkfil
  2. Vi sender deg en korrektur til godkjennelse
  3. Du godkjenner endelig
Merk: Grafikk for t-skjorter må lages som ren vektorgrafikk eller som PNG med gjennomsiktighet.
Vi anbefaler IKKE å bruke skygger i grafikk for t-skjorter.

Prisberegner

Produksjonstid: 7 hverdager (opptil 100 stk.)
Levering: Første levering uansett størrelse 199 kr.
Prisene er inkl. korrektur, oppstart og fargetrykk.
Klikk direkte på prisen for å bestille

Nedenfor kan du legge til flere typer, størrelser og farger. Kun den første typen er tildelt en startpris.
Du vil senere i prosessen bli bedt om å overføre trykkfil. Våre grafikere sender deg et forslag til motiv-plassering.

Vær oppmerksom på at produksjonstiden kan forlenges ved bestilling av mer enn 100 stk.

4 091 NOK
3 555 NOK
3 555 NOK
Velg posisjon
Prisene er eksklusiv moms og adm. gebyr på 50 NOK

DIN EGEN T-SKJORTE MED TRYKK – HER ER DET DU BØR VITE


En T-skjorte med trykk kan gjøre mye for ditt brand
Skill deg ut med en T-skjorte i firmaets farger, eller bruk en hvit eller svart variant dersom arrangementet er mer formelt. Du kan sette logoen din og firmanavnet på, men også et slagord eller hver medarbeiders navn – et genialt alternativ til navneskilt. Med kreative T-skjorter vil man huske deg og din virksomhet bare fordi dere var til stede. Skal du på morsjonsløp eller sports-event kan du overveie å bruke våre løpetrøyer med trykk i stedet.

De kan vaskes
Vårt trykk holder til ca. 80 omganger maskinvask ved 40 grader og med vrangen ut. Skal du stryke T-skjorten så gjør det på vrangen og ikke på siden med print. Vi anbefaler ikke at du kjører T-skjortene i tørketrommelen.

Også til privat bruk – gjør din ferie eller utfluktene med familien med avslappende
En T-skjorte med trykk trenger ikke å være forbeholdt spesielle begivenheter. Få laget en T-skjorte til alle elevene i klassen eller fritidsklubben, eller til alle medlemmer i foreningen eller reisefølget, så dere enkelt kan finne hverandre igjen når dere er underveis. Vi tilbyr T-skjorter til både kvinner, menn og barn og de kommer i mange forskjellige farger. Kvaliteten er helt på topp, og prisene er meget overkommelige. Du kan f.eks. få matchende T-skjorter til din familie på fem personer til ca. 190 kr pr. T-skjorte. Med en iøynefallende farge kan det gjøre ferien eller utflukten mer avslappet, både for foreldre og barn, fordi man enkelt kan få øye på de man følges med.

Om plassering av motivet på din T-skjorte med trykk
Du kan få trykk på forsiden (brystet) og baksiden (ryggen). Trykket kan måle opptil 35 x 35 cm i størrelse, og den nøyaktige plasseringen er opp til deg. Du kan sende oss en skisse for å vise hvor motivet skal plasseres, eller beskrive det nøye i bemerkninger-feltet. Når vi har mottatt bestillingen din, vil vi sende deg en korrektur til godkjenning. Dvs. en mock-up hvor du kan se hvordan T-skjorten komme til å se ut med ditt trykk plassert etter dine ønsker. Vi trykker først når du er fornøyd med korrekturen og har godkjent denne.

T-skjorter med trykk er det perfekte markedsføringsverktøyet

T-skjorter med trykk har lenge vært en populær måte å markedsføre et budskap eller en bedrift på, og det er en god grunn til at t-skjorter fortsatt er et av de mest effektive og populære markedsføringsverktøyene i dag. Svaret er enkelt: T-skjorter med trykk kan ikke bare promotere merkevaren din, men kan også skape samhørighet på tvers av en gruppe.

Samtidig uttrykker t-skjorter med trykk også en stolthet over å være en del av noe større enn en selv. T-skjorter med trykk gir derfor ikke bare deg og din bedrift mer synlighet, men de er også med på å skape en felles identitet blant de som bruker dem. Så enten du står sammen med en gruppe ansatte, medlemmer, frivillige eller annet, tilbyr LaserTrykk.no trykte t-skjorter for enhver anledning.

Se profesjonell ut med trykte t-skjorter

Med t-skjorter med trykk fra LaserTrykk.no har du mulighet til å tilpasse designet slik at det reflekterer ditt merke og kommuniserer et relevant budskap. Fordelen med t-skjorter med trykk er at de er bevegelig reklame som skaper synlighet for din bedrift eller organisasjon. Uansett hvor du går med dine trykte t-skjorter, vil merkevaren eller budskapet ditt komme ut.

T-skjorter med trykk fra LaserTrykk.no er derfor en enormt effektiv måte å markedsføre merkevaren din på. De er allsidige og kan brukes til et utall forskjellige anledninger. T-skjorter med trykk fra LaserTrykk.no kan ikke bare brukes som et markedsføringsverktøy, men også som uniformer for dine ansatte og tjener dermed et mer praktisk formål, som samtidig sikrer din bedrift et profesjonelt utseende.

Bare fantasien setter grenser. Enten du har behov for trykte t-skjorter til din idrettsforenings aktiviteter, frivillige gruppearrangementer, ansattes messestand eller noe helt annet, har LaserTrykk.no et mangfold av muligheter innen trykte t-skjorter.

Vurder designen til T-skjortene dine

T-skjorter er utrolig allsidige og du kan designe dem på mange måter. De er mye brukt for å uttrykke holdninger, verdier og som et reklameverktøy. Samtidig er T-skjorter tidløse og er et plagg som i seg selv aldri går helt av moten.

Dette er nok grunnen til at T-skjorter brukes i alle slags sammenhenger. De er spesielt populære som merchandise i forbindelse med konserter, musikkutgivelser eller innen sportens verden. Samtidig kan T-skjorter også brukes for å vise at du støtter en organisasjon. Med T-skjorter fra LaserTrykk.no er alle muligheter åpne. Alt fra enkle, minimalistiske design til komplekse, fargerike motiver kan gjøres.

Derfor bør du vurdere hvilket uttrykk du ønsker å oppnå og hvordan du ønsker at T-skjortene dine skal bli mottatt. Du kan med fordel inkorporere trender i ditt design. Det kan få mottakerne til å ønske å bruke t-skjortene dine og dermed annonsere for deg og ditt merke. Det kan også bidra til å skape en kultur rundt merkevaren din. På den annen side bør ikke designet ditt gå av moten for raskt. Det handler derfor om å finne en balanse.

T-skjorter kan brukes mye

T-skjorter fra LaserTrykk.no er ikke bare et plagg som kan brukes hver dag. T-skjorter med trykk kan også brukes til mange forskjellige anledninger. T-skjorter kan for eksempel brukes i forbindelse med deltagelse på messer, på fotballbanen, når dine ansatte møter på gaten eller av dine kunder og på denne måten være en gripende reklame for din merkevare.

Også mange medlemmer av interessegrupper eller politiske organisasjoner bruker T-skjorter for å vise at de støtter en bestemt sak eller et parti. På denne måten kan du bruke t-skjorter til å uttrykke ditt engasjement for en sak. Kort sagt, T-skjorter kan brukes til enormt mange anledninger, og det er nok derfor de er så populære.

Spørsmål og svar

Hvilke farger tilbyr dere T-skjorter i?

Her kan du se de nøyaktige fargene på alle våre typer T-skjorter til herre, dame og barn.

Hvor smått kan dere trykke?

Det er ikke mulig å trykke elementer under 3,5 mm uten at det kommer stroke på grafikken.

Hvor mange vask tåler de?

Vårt trykk holder til ca. 80 x maskinvask ved 40 grader med vrangen ut. Vi anbefaler å stryke T-skjortene på vrangen og ikke innsiden. T-skjortene tåler ikke tørketrommel.

Hvordan trykker dere?

Våre T-skjorter er med fullt fargetrykk og vi printer direkte på tøyet.

Kan jeg kombinere størrelser og typer i bestillingen min?

Sammensett gjerne bestillingen din akkurat som du vil. Du kan kombinere T-skjorter i forskjellige størrelser og farger, og bestiller du dem samlet får du kun én oppstartskostnad.

OBS - Ved trykk på fargede T-skjorter

Ved trykk på fargede T-skjorter kan det forekomme rester av pretread-væske i tøyet. Dette forsvinner ved første vask.
Trenger du hjelp? Spør eksperten
Alt er mulig!
Finner du ikke det du leter etter?
Då spør vår ekspert: Mia Røndrup
Mia Røndrup
22 23 70 70

INSPIRASJON

Slik bruker andre kunder tekstiltrykk.
Vi håper du vil bli inspirert av kreativiteten og vi
takker kundene for at de har gitt oss lov til å dele deres flotte design.

Kundeservice i verdensklasse

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare døgnet rundt og du får bl.a. din egen faste trykksaks-rådgiver.

Gratis filsjekk

Er du i tvil om filen din kan brukes til trykking?
LaserTrykk.no tilbyr å sjekke filen din før trykk helt gratis og uforpliktende.

Les mer

E-mailservice

Gjør som 81 000 andre og påmeld deg vår e-mailservice i dag.

Abonner

Gratis prøver

Se vår flotte trykkvalitet og vurder hvilken papirtype som passer til ditt behov.

Bestill trykkprøver

Maler

Bruk våre maler og unngå problemer med beskjæring, dokumentstørrelse mm. når du designer din trykksak.

Les mer
Loading ...

Din innkjøpskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet pris : ekskl. mva
Samlet rabat: