Bestill før kl 13 i morgen MANDAG og vi sender tirsdag ?

Salgsmapper

Fortjener budskapet ditt ekstra oppmerksomhet, så er salgsmapper en genial løsning.
Salgsmapper kort fortalt
  • Perfekt til produktblad og tilbud
  • Fås med premium-effekt
  • Velg mellom 17 gratis designmaler

Salgsmapper med trykk er åpenbare for kundebesøk, for messer og for møter. Du kan samlesalgsmateriell, kontraktsdokumenter, planer og utkast etc. praktisk i din fint utformede salgsmappe, som med et matchende design understreker profesjonaliteten til selskapet.

Hvis du mangler innhold for salgsmapper, kan du ta en titt på vårt brosjyrer og visittkort.

Regn din pris

?
?
?
?
?
?
?
?
?
Beregn
Produksjonstid: 5 hverdager (eller 48 timer)
Levering: Første levering uansett størrelse 199 kr.
Prisene inkluderer oppstart, etterbehandling, beskjæring og fargetrykk.
Klikk direkte på prisen for å bestille
75 stk.100 stk.250 stk.500 stk.750 stk.1 000 stk.2 500 stk.5 000 stk.
350g Silk-papir 2 49312 66113 68415 38617 02427 826212 6342Tilbud2
260g Chromo-kartong 2 45212 60813 55615 13416 53827 236211 4062Tilbud2

Mer informasjon om salgsmapper med trykk

Hva er salgsmapper med trykk og hva kan de brukes til?
Kort sagt er salgsmapper en slags omslagsmappe som kan holde på en stakk papir, brosjyrer eller dokumenter. Salgsmappen lukkes med flapper i bunnen og i siden, så ingenting kan falle ut. Dessuten kan noen av modellene også holde et visittkort. Salgsmapper med trykk er opplagt til kundebesøk, til messer, kurs eller møter hvor deltakerne skal overbevises om hva din virksomhet vil selge eller formidle. Du kan samle salgsmateriale, dokumenter av en kontrakt, planer og utkast m.m. praktisk i din fint designede salgsmappe som met et matchende design understreker virksomhetens profesjonalitet.

Hvilke muligheter har jeg?
Under våre maler kan du enkelt få overblikk over de modellene av salgsmapper vi tilbyr, og i bunn og grunn er det bare flappenes størrelse og plassering av slissene som varierer. Når det kommer til mappens design og etterbehandling, har du derimot en lang rekke muligheter å arbeide med. Velg salgsmapper med trykk på én eller begge sider, og bestem selv om du ønsker den med alminnelig vannlakk eller med en kasjering på overflaten.

Salgsmappens holdbarhet er helt i topp og overflaten kan også beskyttes mot vann
Velger du alminnelig vannlakk på salgsmappen din, bør den kun brukes innendørs hvor den ikke kan komme i kontakt med vann, smuss og drikkevarer. Trykket er vannfast, men selve papiret kan godt gå i stykker når det blir vått. Ønsker du en mer holdbar salgsmappe, f.eks. en som kan omdeles på en utendørsmesse eller i byen, bør du velge en kasjering, dvs. en tynn plastfilm som beskytter hele overflaten. Kasjeringen kan fremstå matt (nesten usynlig) eller i høyglans, i tillegg til at vi har hva vi kaller soft-touch-kasjering. Merk dog at man på soft-touch lett kan se riper, flekker og fettete fingre.

Selger du et eksklusivt produkt? Så design din salgsmappe med eksklusive effekter!
Skal dine salgsmapper med trykk matche ditt eksklusive luksusprodukt, er det naturligvis opplagt å arbeide med skinnende 3D-lakk-, gull- og sølv-effekter. Vi har en digital lakk- og foliemaskin tilgjengelig, så de en gang høye oppstartskostnadene er forsvunnet og gjør det mulig å bestille også mindre opplag til en god pris.

Gjør inntrykk med salgsmapper fra LaserTrykk.no

Nå kan du ta merkevarens presentasjoner til et helt nytt nivå og skape et varig inntrykk på dine potensielle kunder. I et konkurransedyktig marked er det essensielt å skille seg ut, og det vil vi gjerne hjelpe deg med. Det er derfor vi tilbyr salgsmapper laget med omhu og øye for detaljen som kan tilpasses dine unike behov. Salgsmapper fra LaserTrykk.no med eget trykk er en perfekt blanding av funksjonalitet og profesjonell presentasjon

Når du skal presentere dine produkter eller tjenester, er det viktig å ha alt nødvendig materiale samlet på ett sted. Med salgsmapper fra LaserTrykk.no kan du organisere og presentere dine brosjyrer, flyers, visittkort og andre trykksaker på en strukturert og profesjonell måte. Det gjør det lettere for mottakerne dine å få tilgang til informasjonen som er relevant for dem og hjelper deg med å gi et profesjonelt inntrykk som kan øke salget ditt.

Vis hvem du er med salgsmapper

Hos LaserTrykk.no kan du designe dine neste salgsmapper selv. Kanskje du vil ha fargene fra logoen din, budskapet ditt eller annen grafikk på salgspakkene dine. På denne måten får du et skreddersydd design som er helt unikt og gjenkjennelig, noe som styrker merkevaren din.

Vi er dedikert til å tilby salgsmapper av høyeste kvalitet som ikke bare imponerer med utseendet, men som også er holdbare og tåler daglig bruk samtidig som de beholder sitt stilige utseende.

Trenger du andre typer trykksaker, står LaserTrykk.no alltid klar til å hjelpe deg. Vi tilbyr et bredt utvalg av trykksaker som du lønnsomt kan investere i i forbindelse med din markedsføring. Vi selger f.eks. skrivesaker, brosjyrer, visittkort og mye mer, som du finner på vår nettside LaserTrykk.no.

Spørgsmål og svar

Kan jeg få andre størrelser enn A4 og A5?

Ja, det kan du godt. Send forespørselen din til oss på info@lasertrykk.no.

Hvordan ser salgsmapper ut?

Du kan faktisk velge fritt mellom 17 forskjellige typer. Se maler.

Kan jeg designe min egen salgsmappe-form?

Ja, det kan du godt. Det krever dog en ny stanseform (+ ca. 2000 kr). Send gjerne forespørselen din til oss på info@lasertrykk.no.

Hva er forskjellen på silk og Chromocard?

Silk-papir har en semi-matt overflate på begge sider av arket, mens Chromocard er matt innvendig og velegnet til å skrive på.
Trenger du hjelp? Spør eksperten
Alt er mulig!
Finner du ikke det du leter etter?
Då spør vår ekspert: Per Tore Kosmo
Per Tore Kosmo
22 23 70 70

INSPIRASJON

Slik bruker andre kunder salgsmapper.
Vi håper du vil bli inspirert av kreativiteten og vi
takker kundene for at de har gitt oss lov til å dele deres flotte design.

Kundeservice i verdensklasse

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare døgnet rundt og du får bl.a. din egen faste trykksaks-rådgiver.

Gratis filsjekk

Er du i tvil om filen din kan brukes til trykking?
LaserTrykk.no tilbyr gratis og uforpliktende filkontroll.

Les mer

E-mailservice

Gjør som 81 000 andre og påmeld deg vår e-mailservice i dag.

Abonner

Gratis prøver

Se vår flotte trykkvalitet og vurder hvilken papirtype som passer til ditt behov.

Bestill trykkprøver

Maler

Bruk våre maler og unngå problemer med beskjæring, dokumentstørrelse mm. når du designer din trykksak.

Les mer
Loading ...

Din innkjøpskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet pris : ekskl. mva
Samlet rabat: