LaserTrykk.no

Trykk av kataloger i farge eller svart-hvitt

En katalog kan være flere ting (kjært barn har mange navn)
Vi tilbyr her to typer trykksaker, som begge kan være "et katalog".


Trykk av bøker

Trykk av bøkerNår heftet ditt er på mer enn 64 sider, bør du
få trykkt dette som en bok med limrygg.

Vi trykker bøker til billige priser.

Trykk av hefter

Trykk av hefterEt hefte består av flere ark, som blir falset på midten og heftet i ryggen. Fra 8 til 64 sider.

Vi trykker hefter til billige priserr.

MER INFORMASJON OM KATALOGER MED TRYKK

Når du tenker på ordet ”kataloger”, tenker du kanskje på et tykt blad fra ditt nærmeste storsenter eller varehus med flotte, glatte sider med en masse bilder i. En katalog kan dog være mange ting og ha mange forskjellige formål. Som du kan se over, tilbyr vi kataloger med trykk i tre forskjellige arter: Bøker, foldere og hefter.

Foldere
En folder er den minste trykksaken man kan kalle en katalog med trykk. Den består av et enkelt ark papir som enten er brettet på midten eller flere ganger, og i det formatet du ønsker. De mest populære formatene er A4 foldet på midten eller to ganger, så man har en såkalt M65-folder. Disse ser man ofte som prislister i pizzeriaer, mindre grillrestauranter eller asiatiske take-away-steder. Selv om foldere kan være store i formatet er plassen begrenset.

Hefter
Trenger du mer plass enn en folder kan gi, bør du overveie et hefte. Det består av flere ark som er brettet på midten og stiftet i ryggen, typisk med to metallstifter, i blant kun med én. Hefter har minst 8 sider (to ark brettet på midten) og kan bestå av opptil 80 sider. Har du mer enn 64 sider er det derimot ofte bedre å velge en limbundet bok i stedet, da ryggen blir penere.

Bøker
Har du mange sider, skal stå noe på ryggen til katalogen, eller ønsker du en spesiell innbinding som hardcover eller spiral, så skal du se på bøker. Du kan få kataloger med trykk som en bok allerede fra 24 sider, men den kan inneholde akkurat så mange sider som du trenger. (Nesten – grensen ligger på omkring 800 – 1000 sider, alt avhengig av den valgte papirtypen).

Din innkjøpskurv

Ekpres gebyr
Samlet pris ekskl. mva
Samlet rabat

Vi anbefaler at du bestiller online.

På den måten er du sikret at bestillingen er korrekt mht. format, opplag og farger og du unngår forsinkelser ved at vi skal legge inn ordren manuelt.

Er du i tvil, sitter vi klar i kundeservice på info@lasertrykk.no eller tlf. 22 23 70 70
Få sendt innholdet i innkjøpskurven til en valgfri mailadresse.
I mailen er det en direkte link, så du han fortsette din bestilling senere.
>
Nøytralt tilbud

Muligheten for nøytralt tilbud er tenkt som et verktøy til de mange reklamebyråer som vi har fornøyelsen av å være underleverandør for.

Ved å bestille et nøytralt tilbud kan byråene lett tilpasse prisen og videresende denne til deres kunder. Vårt navn, logo og bestillingslink vil ikke fremgå.

Alt er mulig
Har du spørsmål eller finner du ikke det du leter etter er du alltid velkommen til å kontakte kundeservice på info@lasertrykk.no eller tlf. 22 23 70 70.