Bestill før kl 13 i dag TIRSDAG og vi sender onsdag ?

Trykk av kataloger i farge eller svart-hvitt

En katalog kan være flere ting (kjært barn har mange navn). Vi tilbyr her to typer trykksaker, som begge kan være "et katalog".

Hefter

Et hefte består av flere ark, som blir falset på midten og heftet i ryggen. Fra 8 til 64 sider.

Størrelse
Alle størrelser
Antall
Fra 1 stk.
Medie
6 medietyper
Produksjonstid
4-8 hverdager (eller 48 timer)
Hefter
Gå til hefter

Bøker

Når heftet ditt er på mer enn 64 sider, bør du få trykkt dette som en bok med limrygg.

Størrelse
Valgfri størrelse
Antall
Fra 50 stk.
Medie
17 medietyper
Produksjonstid
10-19 hverdager
Bøker
Gå til bøker

Mer informasjon om kataloger med trykk

Når du tenker på ordet ”kataloger”, tenker du kanskje på et tykt blad fra ditt nærmeste storsenter eller varehus med flotte, glatte sider med en masse bilder i. En katalog kan dog være mange ting og ha mange forskjellige formål. Som du kan se over, tilbyr vi kataloger med trykk i tre forskjellige arter: Bøker, foldere og hefter.

Foldere
En folder er den minste trykksaken man kan kalle en katalog med trykk. Den består av et enkelt ark papir som enten er brettet på midten eller flere ganger, og i det formatet du ønsker. De mest populære formatene er A4 foldet på midten eller to ganger, så man har en såkalt M65-folder. Disse ser man ofte som prislister i pizzeriaer, mindre grillrestauranter eller asiatiske take-away-steder. Selv om foldere kan være store i formatet er plassen begrenset.

Hefter
Trenger du mer plass enn en folder kan gi, bør du overveie et hefte. Det består av flere ark som er brettet på midten og stiftet i ryggen, typisk med to metallstifter, i blant kun med én. Hefter har minst 8 sider (to ark brettet på midten) og kan bestå av opptil 80 sider. Har du mer enn 64 sider er det derimot ofte bedre å velge en limbundet bok i stedet, da ryggen blir penere.

Bøker
Har du mange sider, skal stå noe på ryggen til katalogen, eller ønsker du en spesiell innbinding som hardcover eller spiral, så skal du se på bøker. Du kan få kataloger med trykk som en bok allerede fra 24 sider, men den kan inneholde akkurat så mange sider som du trenger. (Nesten – grensen ligger på omkring 800 – 1000 sider, alt avhengig av den valgte papirtypen).

Gi dine kunder muligheten til å se gjennom ditt utvalg, med kataloger

I en tid der den digitale verden dominerer og hvor alt kan finnes på nettet kan det kanskje virke overraskende, men en godt designet, trykt katalog er fortsatt en av de mest effektive måtene å vise frem dine produkter eller tjenester. LaserTrykk.no tilbyr en rekke katalog-løsninger som er designet til å presentere ditt merke og dine produkter eller tjenester på best mulig måte.

Kataloger fra LaserTrykk.no sikrer deg og dine mottakere en oversiktlig måte å gå gjennom dine produkter eller tjenester på. Kataloger lar kundene dine ta seg tid til å lese igjennom utvalget ditt, kjenne kvaliteten på papiret, beundre det skarpe trykket og vurdere valget deres. En veldesignet katalog fra LaserTrykk.no er en invitasjon til å fordype seg i merkevaren din.

LaserTrykk.no tar deg og dine ønsker på alvor. Alle aspekter av katalogen din, fra papirkvaliteten til finish og den generelle layouten har du innflytelse på, så du kan nøye velge hva som representerer din merkevare på best mulig måte. Vi kan trykke din logo, dine bilder, dine beskrivelser og andre ønsker i levende farger som virkelig kommuniserer ditt merke og ditt utvalg.

Gjør inntrykk med kataloger fra LaserTrykk.no

I tillegg til å være et effektivt salgsverktøy, er kataloger også et kraftig merkevare-verktøy. Med ditt logo og navn tydelig vist på hver side, er hver katalog en mini-markedsføringskampanje som etterlater et varig inntrykk hos dine mottakere.

Hvis du leter etter en effektiv, oversiktlig måte å presentere produktene eller tjenestene dine på, er kataloger fra LaserTrykk.no det ideelle valget, de er også rimelige. Med våre konkurransedyktige priser, kan du presentere merkevaren din på en profesjonell måte uten å tære på budsjettet. Hvis kataloger ikke er det du leter etter, tilbyr LaserTrykk.no et bredt utvalg av alternative trykksaker. Dette er blant annet flyers, brosjyrer, skrivesaker og mye mer.

Kundeservice i verdensklasse

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare døgnet rundt og du får bl.a. din egen faste trykksaks-rådgiver.

Gratis filsjekk

Er du i tvil om filen din kan brukes til trykking?
LaserTrykk.no tilbyr gratis og uforpliktende filkontroll.

Les mer

E-mailservice

Gjør som 81 000 andre og påmeld deg vår e-mailservice i dag.

Abonner

Gratis prøver

Se vår flotte trykkvalitet og vurder hvilken papirtype som passer til ditt behov.

Bestill trykkprøver

Maler

Bruk våre maler og unngå problemer med beskjæring, dokumentstørrelse mm. når du designer din trykksak.

Les mer
Loading ...

Din innkjøpskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet pris : ekskl. mva
Samlet rabat: