Bestill før kl 13 i morgen MANDAG og vi sender tirsdag ?

Hengeskilt

Fang oppmerksomheten med markedets billigste hengeskilt.
Hengeskilt kort fortalt
  • Genialt for innendørs markedsføring
  • Velg mellom åtte forskjellige størrelser
  • Inkl. matt eller blank kasjering (ved digitaltrykk)
  • Inkl. vannlakk (ved puljetrykk)
  • Limes på 1,5 mm kartong

Du ser hengeskilt nesten med en gang du går gjennom døren til en større butikk eller et supermarked. De henger under taket og klarer oppgaven sin nesten uten at du merker det.

Prisberegner

Produksjonstid: 6 hverdager (eller 3 hverdager)
Levering: Første levering uansett størrelse 199 kr.
Prisene inkluderer oppstart, etterbehandling, beskjæring og fargetrykk.
Klikk direkte på prisen for å bestille

ALT DU BØR VITE OM HENGESKILT OG HVA DE KAN BRUKES TIL


Du ser dem (nok) flere ganger ukentlig
Hengeskilt kan ha mange ulike formål og er så utbredt, at man kun legger merke til dem når man bevisst ser etter dem. De er en viktig del av mange butikkers dekorasjon, skaper en passende atmosfære og fanger kundenes blikk når de ser opp mot taket. I mange butikker henger det faktisk hundrevis av hengeskilt.

Hengeskilt kan være pynt
Hengeskilt kan være store påskeegg, julemotiver, vårblomster, spøkelser og gresskar til Halloween – kort sagt, de skaper den passende stemningen i butikken, alt avhengig av årstiden eller en kommende helligdag. De fleste supermarkeder skifter hengeskiltene sine løpende og ofte, men i noen avdelinger kan de også være permanente, f.eks. kunne man pynte hjørnet med produkter til kjæledyr alltid på en lignende måte.

Også til viktig informasjon
Men hengeskiltene trenger ikke å være til pynt, de kan også være ganske funksjonelle. De kan være veivisere, så kundene enklere kan finne spesifikke produkter i butikken din. Like ved, eller ved kassene, kan hengeskilt brukes til å fortelle om betalingsmuligheter, aldersbegrensninger eller om garantier og permanente tilbud.

Slik er hengeskilt laget
Vi trykker motivet ditt på bestrøket silk-papir med en semi-matt overflate, som deretter kasjeres og limes så på 1,5 mm tykk papp. Til slutt blir skiltet utstanset i den formen du ønsker. Stanseformen inkluderer også hull, så du enkelt kan henge opp skiltet i butikken eller lokalene dine. Bruk alltid vår mal for å sette opp designet ditt, så kan du enkelt se hvor vi stanser og hvor hullene havner. Ønsker du en spesiell form som ikke er blant våre maler? Kontakt oss på mail på info@lasertrykk.no og få et uforpliktende tilbud. Merk dog at spesielle hengeskilt typisk krever fremstilling av en ny stanseform som typisk koster ca. 2000 kr.

Løft butikken din med hengende skilt


Hengende skilt fra LaserTrykk.no er ideelle for markedsføring av merkevaren eller budskapet ditt på en elegant og profesjonell måte. Hengende skilt er allsidige og effektive. De kan plasseres på forskjellige steder som butikkvinduer, kontorer eller innganger for raskt å fange oppmerksomhet. LaserTrykk.no tilbyr et bredt utvalg av hengende skilt som kan tilpasses dine ønsker og behov. Du kan derfor selv designe dine hengende skilt slik at de passer til ditt varemerke og formål.

Hengende skilt kan brukes mye og er ekstremt populære. De kan for eksempel brukes innenfor kafé- og restaurantbransjen til å markedsføre menyer eller veilede kunder til ulike områder av restauranten. Hengende skilt fra LaserTrykk.no kan også brukes til å gjøre dine besøkende oppmerksomme på månedens kampanjer eller tilbud. Og samtidig ser hengende skilt profesjonelle ut. Uansett hvordan du vil bruke dine hengende skilt, er de ypperlige for å markedsføre merkevaren eller budskapet ditt på en profesjonell og effektiv måte.

Få hengende skilt til dine ønsker og behov


Hengende skilt er effektive siden de er i øyehøyde med de besøkende. Ved å plassere dine hengende skilt strategisk, for eksempel der det er mye trafikk, kan du øke merkevarens synlighet. På denne måten kan hengende skilt fra LaserTrykk.no brukes til å promotere spesifikke produkter, tjenester eller kampanjer. Samtidig kan hengende skilt også bidra til å skape sammenheng i butikken din ved å sikre at designet matcher de fysiske rammene i butikken din.

Trenger du hjelp til å velge riktig størrelse, form eller design for dine hengende skilt, ikke nøl med å kontakte vår kundeservice på LaserTrykk.no. Vi er alltid klare til å hjelpe deg med å skreddersy dine hengende skilt etter dine spesifikke ønsker og behov. Hvis hengende skilt ikke er det du leter etter, har LaserTrykk.no et bredt utvalg av produkter som kan brukes som alternativer til hengende skilt. LaserTrykk.no tilbyr bl.a. bordskilt, plakater, bannere, gulvskilt og mye mer.

Spørgsmål og svar

Kan jeg få fargetrykk på begge sider?

Ja, våre hengeskilt tilbys med både fargetrykk på én side (4+0) og fargetrykk på begge sider (4+4).

Kan jeg bestille dem i andre former?

Ja, alle former er mulige. Merk dog at tillegget for valgfri størrelse er ca. 2000 kr til en ny stanseform – innhent tilbud på info@lasertrykk.no.

Er kasjering inkludert i prisen?

Ja, ved digitaltrykk kan du velge mellom matt og blank laminering uten ekstra kostnad. Ved puljetrykk (grønne priser) er vannlakk alltid inkludert i prisen.
Trenger du hjelp? Spør eksperten
Alt er mulig!
Finner du ikke det du leter etter?
Då spør vår ekspert: Mia Røndrup
Mia Røndrup
22 23 70 70

INSPIRASJON

Slik bruker andre kunder hengeskilt.
Vi håper du vil bli inspirert av kreativiteten og vi
takker kundene for at de har gitt oss lov til å dele deres flotte design.

Kundeservice i verdensklasse

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare døgnet rundt og du får bl.a. din egen faste trykksaks-rådgiver.

Gratis filsjekk

Er du i tvil om filen din kan brukes til trykking?
LaserTrykk.no tilbyr gratis og uforpliktende filkontroll.

Les mer

E-mailservice

Gjør som 81 000 andre og påmeld deg vår e-mailservice i dag.

Abonner

Gratis prøver

Se vår flotte trykkvalitet og vurder hvilken papirtype som passer til ditt behov.

Bestill trykkprøver

Maler

Bruk våre maler og unngå problemer med beskjæring, dokumentstørrelse mm. når du designer din trykksak.

Les mer
Loading ...

Din innkjøpskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet pris : ekskl. mva
Samlet rabat:
Bestilling av

Nedenfor oppgis avsendingsdato. I tillegg til dette skal du ta høyde for levering. Les mer om levering.
Vennligst merk at hvis informasjon legges inn i kommentarfeltet eller filene ikke er trykkklare, kan det forsinke avsendelsesdatoen.

Velg produksjonstid
Advarsel
Advarsel
Advarsel
Advarsel
Sendt i tide - eller gratis
Opplever du at vi ikke får sendt din trykksak i tide, og har du bestilt den som ekspresstrykk, vil du bli tilbudt trykksaken uten kostnader, dog maks. 5000 kr og eksklusiv frakt.
Under- eller overlevering
LaserTrykk.no har rett til over-/underlevering på opptil 10 % av bestilt opplag.
Ved over-/underlevering av bok-ordre blir fakturaen justert etter faktisk levert antall til stykkprisen som er oppgitt i ordrebekreftelsen.
Tilføj kommentar for din premium løsning
Hei,

Vi har nå sendt tilbud.

Ønsker du å bestille trykksaken er det en direktekobling i e-posten som lar deg legge inn en bestilling med et par klikk. Du er selvfølgelig også velkommen til å legge ved trykkfilen(e) din(e) når du svarer på e-posten, hvis det er enklere for deg.

Har du behov for mer informasjon er vi klare til å hjelpe deg på info@lasertrykk.no eller tlf. 22 23 70 70.

Med vennlig hilsen

Mia Røndrup,
Ansvarlig for kundeservice

LaserTrykk.no
Martin Linges vei 25 - NO-1364 Fornebu
Hei,

Noe har dessverre gått galt, og e-posten har ikke nådd fram.

Dette beklager vi og ber deg kontakte kundeservice som gjerne utarbeider et pristilbud til deg.

Vi treffes på info@lasertrykk.no eller tlf. 22 23 70 70.

Vi beklager feilen.

Med vennlig hilsen

Mia Røndrup,
Ansvarlig for kundeservice

Lasertrykk.no
Martin Linges vei 25 - NO-1364 Fornebu