Bestill før kl 13 i morgen MANDAG og vi sender tirsdag ?

Foldere

Den perfekte informasjonsfolderen til f.eks. fremvisning av produkter, guider og prislister.
Foldere, kort fortalt
  • Topp kvalitet med fargetrykk på begge sider
  • 12 forskjellige papir- og plasttyper
    - inkl. vårt 100 % resirkulerte papir
  • Svanemerket trykksak ?
  • Mulighet for eksklusive premium-effekter

Foldere er en av våre mest populære trykksaker. Folderen, også referert til som en brosjyre, kan inneholde alt fra små enkle meldinger til en mer informativ informasjonsbrosjyre.

Prisberegner

Grønne priser: Legg merke til at de billige grønne prisene er vårt puljetrykk.
Produksjonstid: 4-9 hverdager (eller 2 hverdager)
Levering: Første levering uansett størrelse 199 kr.
Prisene inkluderer oppstart, etterbehandling, beskjæring og fargetrykk.
Klikk direkte på prisen for å bestille

Mer informasjon om Trykte Foldere

Hva er forskjellen mellom en folder med trykk og en brosjyre?
Mange mennesker sier folder når de egentlig mener en brosjyre. En brosjyre består av flere brettede ark papir, som er stiftet sammen med en eller flere stiftemaskiner i midten. En folder derimot består alltid kun av ett enkelt ark papir, som er brettet en eller flere ganger. I den forbindelse kan du kanskje også støte på ordet "falset", som bare er et faguttrykk for "brettet".

Merk imidlertid at hvis du har levert en ensidig folder (4+0) eller vi ser at det skal skrives inne i folderen, blir den levert ufoldet plano med en brettestrek, med mindre annet er skrevet på ordren. Dette skjer fordi noen av våre kunder selv skriver ut noe på innsidene, og dette kan ikke skje hvis vi har brettet folderne.

Trykte foldere kan ha mange formater
Som nevnt er en folder bare et enkelt ark papir som brettes på ønsket måte. Papiret kan være veldig stort og brettes mange ganger, men det kan like gjerne være et A4-ark, brettet en enkelt gang i midten, slik at du får en A5-folder (A5 er halvparten av A4-størrelse). Et slikt ark, brettet i midten, er den mest vanlige typen folder, og kalles en 4-sidig, 2-fløyet folder. Med antall sider menes sidene du kan plassere innhold på, og med antall fløyer menes de fysiske avsnittene papiret er delt opp i gjennom brettene. Så igjen, et ark som er brettet i midten, er delt opp i to fysiske avsnitt, altså 2 fløyer.

Trykte foldere kan brettes på mange forskjellige måter - la fantasien løpe løpsk og vær kreativ!
Her på nettsiden kan du i utgangspunktet beregne priser på trykte foldere med opptil 5 fløyer, det vil si ark som er brettet 4 ganger i samme retning. Det er imidlertid utallige muligheter. Hvis du selv kan ta et stykke papir og brette det sammen på en bestemt måte, er det stor sjanse for at vi kan produsere en folder i samme stil. Ta gjerne kontakt med oss per e-post eller telefon, så hjelper vi deg med priser og rådgivning angående spesielle foldere. Hvis det er trykk over brettene i din trykte folder, bør du vurdere å legge til brettestreker, slik at du unngår at trykket "krakelerer". Hvis du synes foldere er for komplekse eller dyre for ditt formål, kan du prøve å se på noen flyers i stedet. Hvis du derimot mener at du trenger mye mer plass til budskapet ditt, kan en brosjyre eller til og med en limbundet bok være verdt å vurdere.

Foldere som skaper resultater

Leter du etter en enkel, men effektiv måte å formidle budskapet ditt på? Vil du få budskapet ditt ut til så mange mennesker som mulig, men på en kostnadseffektiv måte? Da har du kommet til rett sted. Vi spesialiserer oss på produksjon av foldere som skaper resultater.

Uansett om du representerer en bedrift, en organisasjon, en forening eller noe helt annet, er foldere en utrolig effektiv måte å nå ut til målgruppen din på. Foldere fra LaserTrykk.no er designet for å fange oppmerksomheten samtidig som de formidler budskapet ditt på en klar og forståelig måte. Jo mer målgruppen din blir eksponert for bedriften din og budskapet, desto større blir merkevarebevisstheten, og nettopp derfor er foldere utrolig effektive.

Hos oss er kvaliteten prioritert. Det er viktig for LaserTrykk.no at dine neste foldere alltid ser profesjonelle og tiltalende ut. Vi vet at førsteinntrykket teller, og vi sørger for at foldene dine alltid gir det beste inntrykket. Du er derfor i trygge hender.

Design dine unike foldere

La kreativiteten flyte fritt og finn frem din kreative side. Med foldere fra LaserTrykk.no kan du skreddersy foldene dine slik at de passer nøyaktig til budskapet ditt og behovene dine. Du har mange muligheter for å velge mellom forskjellige størrelser, papirtyper og farger, og du kan gjerne laste opp din egen design for å skape foldere som er helt unike.

Lat oss hjelpe deg med å formidle budskapet ditt på den mest effektive måten med foldere. Ta kontakt med oss i dag for å få mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å skape sterke og effektive foldere som gir resultater. Hvis foldere ikke er det helt riktige valget for deg, tilbyr LaserTrykk.no et bredt utvalg av andre trykksaker, som brosjyrer, plakater, visittkort og mange andre løsninger innen trykksaker.

SPØRSMÅL OG SVAR

Hva er en folder?

En folder består alltid kun av ett enkelt stykke papir som er brettet en eller flere ganger. I den forbindelse vil du kanskje også støte på ordet falset som er et faguttrykk for brettet.

Hvordan ser folderen min ut?

Vi tilbyr flere forskjellige formater og mulige etterbehandlinger.
Få inspirasjon her.

Kan folderen min inneholde 24 sider?

Nei, ta heller et kikk på hefter.

Kan jeg sette Svanemerket på folderne mine?

Ja, det kan du godt. Du kan laste ned Svanemerket-logoen her.
Trenger du hjelp? Spør eksperten
Alt er mulig!
Finner du ikke det du leter etter?
Då spør vår ekspert: Mia Røndrup
Mia Røndrup
22 23 70 70

INSPIRASJON

Slik bruker andre kunder foldere.
Vi håper du vil bli inspirert av kreativiteten og vi
takker kundene for at de har gitt oss lov til å dele deres flotte design.

Kundeservice i verdensklasse

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare døgnet rundt og du får bl.a. din egen faste trykksaks-rådgiver.

Gratis filsjekk

Er du i tvil om filen din kan brukes til trykking?
LaserTrykk.no tilbyr gratis og uforpliktende filkontroll.

Les mer

E-mailservice

Gjør som 81 000 andre og påmeld deg vår e-mailservice i dag.

Abonner

Gratis prøver

Se vår flotte trykkvalitet og vurder hvilken papirtype som passer til ditt behov.

Bestill trykkprøver

Maler

Bruk våre maler og unngå problemer med beskjæring, dokumentstørrelse mm. når du designer din trykksak.

Les mer
Loading ...

Din innkjøpskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet pris : ekskl. mva
Samlet rabat:
Bestilling av

Nedenfor oppgis avsendingsdato. I tillegg til dette skal du ta høyde for levering. Les mer om levering.
Vennligst merk at hvis informasjon legges inn i kommentarfeltet eller filene ikke er trykkklare, kan det forsinke avsendelsesdatoen.

Velg produksjonstid
Advarsel
Advarsel
Advarsel
Advarsel
Sendt i tide - eller gratis
Opplever du at vi ikke får sendt din trykksak i tide, og har du bestilt den som ekspresstrykk, vil du bli tilbudt trykksaken uten kostnader, dog maks. 5000 kr og eksklusiv frakt.
Under- eller overlevering
LaserTrykk.no har rett til over-/underlevering på opptil 10 % av bestilt opplag.
Ved over-/underlevering av bok-ordre blir fakturaen justert etter faktisk levert antall til stykkprisen som er oppgitt i ordrebekreftelsen.
Tilføj kommentar for din premium løsning
Hei,

Vi har nå sendt tilbud.

Ønsker du å bestille trykksaken er det en direktekobling i e-posten som lar deg legge inn en bestilling med et par klikk. Du er selvfølgelig også velkommen til å legge ved trykkfilen(e) din(e) når du svarer på e-posten, hvis det er enklere for deg.

Har du behov for mer informasjon er vi klare til å hjelpe deg på info@lasertrykk.no eller tlf. 22 23 70 70.

Med vennlig hilsen

Mia Røndrup,
Ansvarlig for kundeservice

LaserTrykk.no
Martin Linges vei 25 - NO-1364 Fornebu
Hei,

Noe har dessverre gått galt, og e-posten har ikke nådd fram.

Dette beklager vi og ber deg kontakte kundeservice som gjerne utarbeider et pristilbud til deg.

Vi treffes på info@lasertrykk.no eller tlf. 22 23 70 70.

Vi beklager feilen.

Med vennlig hilsen

Mia Røndrup,
Ansvarlig for kundeservice

Lasertrykk.no
Martin Linges vei 25 - NO-1364 Fornebu