Bestill i dag TORSDAG og vi sender mandag ?

Flyers

Flyers/løsblader i toppkvalitet med eksklusiv finish, mulighet for valgfrie størrelser til fantastiske priser.
Flyers, kort fortalt

Flyers er den enkleste trykksaken du kan bestille, for i bunn og grunn er det bare løse stykker papir med trykk på én eller begge sider. Likevel er det et veldig fleksibelt produkt som ofte brukes for å henge eller distribusjon.

Regn din pris

?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
Beregn
Produksjonstid: 2-8 hverdager (eller 2 hverdager)
Levering: Første levering uansett størrelse 199 kr.
Prisene inkluderer oppstart, etterbehandling, beskjæring og fargetrykk.
Klikk direkte på prisen for å bestille

Mer informasjon om løsblader/flyers

Flyers

Hva bruker man typisk flyers til?
Løsblader kan brukes til oppheng eller utdeling og gjøre oppmerksom på f.eks. en begivenhet, et tilbud eller liknende. De kan dog også brukes til alt mulig annet, f.eks. som gavekort, rabattkuponger, påmeldingsskjemaer, stempelkort, bokmerker osv. Trykk flyers til å ha liggende i resepsjonen eller ved kassen, få dem omdelt i postkassene, delt ut til folk i fotgjengersonen, på messe eller til andre arrangementer. Du bes dog la være å kaste store mengder flyers ut over menneskemengder ved parader og løp, ved en togstasjon eller plassere dem tilfeldig omkring i byen eller i restauranter og kaféer – dette er forsøpling og bidrar til et stygt bybilde, samtidig som det belaster miljøet. Og selvfølgelig vil vi unngå det.

Velg selv din papirtype - de er alle Svanemerkede og beskytter miljøet så mye som mulig
Trykk flyers på offset-papir hvis man skal kunne skrive, tegne eller stemple på dem (trykk på «Vis flere muligheter» under pristabellen for å kunne se offset-papir). Offset-papir har en litt ru og ubestrøket overflate, og likner i strukturen mest på vanlig kopipapir. Fargene fremstår ikke fullt så lysende som på de bestrøkede papirtypene som f.eks. silk. Silk er vårt standardpapir og brukes også i puljetrykk, så her får du faktisk de aller beste prisene, samtidig med god kvalitet. Papiret er glatt i overflaten, dog ikke høyglanset eller glossy. Du kan selvfølgelig skrive på flyeren med en kulepenn, men silk-papiret er ikke like egnet til stempler, fargeblyanter eller blyant.

Trykk flyers i nettopp den størrelsen du trenger – og overvei også en plakat
Vi tilbyr flyers i stort sett alle størrelser. Skal flyeren din har en meget spesiell størrelse du ikke finner i listen, velger du bare det nærmeste format som er litt større, og skriver i Bemerkninger-feltet at vi skal trykke i filens format. Dette gjør vi selvfølgelig uten ekstra omkostninger. Trenger du flyers som er større enn A2, så anbefaler vi å bestille dem som plakater i stedet. Tips: Trykk flyers som skiller seg ut ved å få dem utstanset i en speciell form.

Utnytt deres potensiale med flyers

Nå ut til det brede publikum og øk kjennskapet til bedriften din. Uansett om du ønsker å annonsere den neste kampanjen, eventet eller annet, er flyers perfekte til å fange nye potensielle kunders eller besøkendes oppmerksomhet.

Flyers er både enkle og billige og er veldig effektive til å øke brand-bevissthet fordi flyers enkelt kan utdeles eller brukes til opphenging. Fordelen ved flyeren er at den er enkel og kan gi en kort og presis beskrivelse av et produkt, en tjeneste, et event eller en organisasjon. Flyers hjelper også med å underbygge din virksomhets visuelle identitet og det øker brand-gjenkjennelsen.

Flyers fra LaserTrykk.no - Her kan alt la seg gjøre

Vi tilbyr flyers med foliepreg og figurskjæring etter ønsket form, så din flyer kan tilpasses nøyaktig etter ønske og behov. Mulighetene er mange og selv små detaljer kan gjøre en stor forskjell i forhold til om dine kunder legger merke til budskapet på dine flyers.

Nå ut til dine målgrupper med flyers som inneholder riktig budskap. Trenger du hjelp til design av din flyer, står våre grafikere til rådighet.

Utover flyers tilbyr vi også andre brosjyrer i større format, som for eksempel hefter, foldere og kataloger/bøker hvor det er plass til mye mer informasjon. Ikke nøl med å kontakte vår kundeservice om du er i tvil om hvilken trykksak du bør velge.

Spre budskapet ditt med flyere

Flyere kan være en effektiv markedsføringsmetode for bedrifter og organisasjoner. De er billige, personlige og kan gjøre et varig inntrykk på dine potensielle kunder og andre mottakere. Derfor tilbyr LaserTrykk.no flyere, som kan brukes til å markedsføre et bredt utvalg av produkter og tjenester. Det hjelper deg å nå lenger, skaper synlighet og styrker merkevaren din.

Styrk markedsføringen med flyere

Med flyere er det en mengde muligheter. Du kan for eksempel gjøre flyerne dine interaktive og sette inn kontaktinformasjon for sosiale medier via en QR-kode som leder til bedriftens kontoer. Alternativt kan du også inkludere spesialtilbud eller rabattkoder på flyerne dine for å få potensielle kunder til å handle. Dette kan være spesielle kampanjer eller tilbud på dine mest populære varer eller tjenester.

Du kan ikke bare bruke flyere til å markedsføre din bedrift på andre medier, du får også data om hvor mange mottakere som har svart på løpesedlene dine, da bruk av QR-koder og rabattkoder kan spores, noe det er et stort potensiale i. Det er en stor fordel for deg å vite hvordan brosjyrene dine mottas, slik at du kan tilpasse markedsføringsstrategien etter hva som fungerer. Du kan for eksempel prøve flere forskjellige typer flyere og se hvilke design eller tilbud som treffer best. Det er viktig at flyerne dine er iøynefallende, slik at flere får muligheten til å bli kjent med merkevaren din.

SPØRSMÅL OG SVAR

Hvilken papirtype skal jeg velge?

Vi anbefaler til enhver tid våre hus-kvaliteter Offset- eller Silk-papir for standard flyers. De er billigst og kan som regel svanemerkes.
For bordkalender, popcornbeger, pyramide og klippekort anbefales det å velge papir på minst 250 g.

Kan jeg se en trykkprøve?

Ja, bestill en gratis prøvepakke her.

Hvilke formater kan jeg velge?

Eksklusivt hos LaserTrykk.no kan vi digitaltrykke dine flyers helt opp til format 50 x 70 cm. Det gir superlave priser også på små opplag.

Hvordan vet jeg hva som er for- og bakside i trykkfilene mine?

Dersom dine flyers trykkes 4+4 (trykk på begge sider), vil første side i trykkfilen din være forsiden og den andre siden vil være baksiden.

Kan jeg få brettet mine flyers?

Ja, det kan du godt. Se produktet foldere.

Hvordan får jeg Svanemerket på trykksaken min?

Du kan laste ned svanemerket vårt og sette det inn i designet ditt. Trenger du hjelp sitter vårt team med grafikere klare til å hjelpe.
Trenger du hjelp? Spør eksperten
Alt er mulig!
Finner du ikke det du leter etter?
Då spør vår ekspert: Per Tore Kosmo
Per Tore Kosmo
22 23 70 70

INSPIRASJON

Slik bruker andre kunder flyers.
Vi håper du vil bli inspirert av kreativiteten og vi
takker kundene for at de har gitt oss lov til å dele deres flotte design.

Kundeservice i verdensklasse

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare døgnet rundt og du får bl.a. din egen faste trykksaks-rådgiver.

Gratis filsjekk

Er du i tvil om filen din kan brukes til trykking?
LaserTrykk.no tilbyr gratis og uforpliktende filkontroll.

Les mer

E-mailservice

Gjør som 81 000 andre og påmeld deg vår e-mailservice i dag.

Abonner

Gratis prøver

Se vår flotte trykkvalitet og vurder hvilken papirtype som passer til ditt behov.

Bestill trykkprøver

Maler

Bruk våre maler og unngå problemer med beskjæring, dokumentstørrelse mm. når du designer din trykksak.

Les mer
Loading ...

Din innkjøpskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet pris : ekskl. mva
Samlet rabat: