Bestill i dag TORSDAG og vi sender mandag ?

Trykk av brosjyrer i farger eller svart/hvitt

En brosjyre kan være flere ting (kjært barn har mange navn). Vi tilbyr disse tre typene trykksaker som alle kan være «en brosjyre».

Foldere

Et ark som er brettet på midten eller flere ganger. De mest normale er 4-sidet A4/A5 og M65.

Størrelse
Alle størrelser
Oplag
Fra 25 stk.
Medie
12 medietyper
Produksjonstid
4-9 hverdager (eller 2 hverdager)

Foldere

Gå til foldere

Hefter

Et hefte består av mange ark som foldes på midten og stiftes i ryggen. Fra 8 til 64 sider.

Størrelse
Alle størrelser
Oplag
Fra 1 stk.
Medie
6 medietyper
Produksjonstid
4-8 hverdager (eller 48 timer)

Hefter

Gå til hefter

Katalog/bøker

Hvis du vil ha en brosjyre med mange sider og en fin finish, innbundet som en katalog, kan du med fordel velge bøker.

Størrelse
Valgfri størrelse
Oplag
Fra 50 stk.
Medie
17 medietyper
Produksjonstid
10-19 hverdager

Katalog/bøker

Gå til bøker

Løsblader/flyers/løpesedler

Et enkelt ark med trykk på én eller begge sider. Typisk A6-, A5- eller A4-format.

Størrelse
Valgfri størrelse
Oplag
Fra 25 stk.
Medie
12 medietyper
Produksjonstid
2-8 hverdager (eller 2 hverdager)

Løsblader/flyers/løpesedler

Gå til flyers

Mer informasjon om brosjyrer trykk

Når du tenker på brosjyrer trykk tenker du kanskje på et fargerikt blad med flotte, glatte sider og en masse bilder, som man i blant får stukket i hånden av politikere eller organisasjoner som vil spre deres budskap på gaten. En brosjyre kan være mange ting og ha mange forskjellige formål. Som du kan se over, tilbyr vi brosjyrer trykk i tre forskjellige varianter: Flyers, foldere og hefter.

Foldere
En folder er det man oftest kaller en brosjyre. Den består av et enkelt ark papir som enden er brettet på midten eller flere ganger, og i det formatet du ønsker. De mest populære formatene til brosjyrer trykk er A4 foldet i midten eller to ganger, så man har en såkalt M65-folder. Disse ser man svært ofte som prislister i pizzeriaer, mindre grillrestauranter eller asiatiske take-away-steder. Selv om foldere kan være store i formatet, så er plassen begrenset.

Hefter
Trenger du mer plass enn en folder kan gi deg, bør du overveie et hefte. Det består av flere ark som er brettet på midten og stiftet i ryggen, typisk med to metallstifter, men noen ganger bare med en. Hefter har minst 8 sider (to ark, brettet på midten) og kan inneholde opptil 80 sider. Har du mer enn 64 sider er det ofte bedre å velge en limbundet bok i stedet, da ryggen blir penere.

Flyers / løsblader
Med litt fantasi kan en flyer også være en liten brosjyre, og det er den billigste og enkleste formen man kan velge. Brosjyrer trykk som en flyer (eller et løsblad) består av et enkelt ark med trykk på én eller begge sider, og er ikke brettet. Plassen er begrenset, men den lave prisen gjør at man til gjengjeld kan få trykket et større opplag.

Bygg opp en visuell identitet med brosjyrer

Uansett om du mangler foldere, hefter, kataloger, bøker eller flyers har vi den rette løsningen for deg. Brosjyrer er velegnet til bedrifter og organisasjoner fordi de er enkle og effektive til å profilere en bedrifts eller organisasjons budskap. På den måten er det enkelt å bygge opp og vedlikeholde branding, samtidig som brosjyrer kan hjelpe med å øke salg.

Brosjyrer kan inneholde mye informasjon til ulike formål. Brosjyrer er enkle å ta med på f.eks. messer eller kundemøter og er en enkel og simpel kommunikasjonsvei til potensielle kunder og nye besøkende. Utover dette har brosjyrer også en praktisk funksjon, da det er mulig å lage detaljerte beskrivelser av virksomheten eller dennes produkter og tjenester.

Vi står klare til å hjelpe med dine brosjyrer

Brosjyrer er effektive og kan bidra til å øke bedriftens salg og styrke generell branding. En brosjyre kan være mange forskjellige ting, og med vårt brede utvalg av trykksaker har vi garantert en brosjyre som kan hjelpe din bedrifts visuelle identitet.

De mest kjente trykksaker som går under betegnelsen "brosjyrer" er foldere, flyers, hefter og kataloger/bøker. Foldere kan gi en kort men detaljert beskrivelse av deres produkter eller tjenester, mens flyers er bedre egnet til budskaper til bl.a. utdeling. Om du søker en brosjyre som kan inneholde mer informasjon tilbyr vi også hefter og bøker. Hefter og bøker er velegnet til større utgivelser, hvor kvaliteten er mer viktig. Både hefter og bøker kan brukes til mye forskjellig, som kurskataloger, produktmanualer, medlemsblader, jubileumsutgivelser og mer.

Vår flinke kundeservice er klar til å hjelpe med å finne den helt rette løsningen, skulle du være i tvil om hvilken trykksak du skal velge.

Kundeservice i verdensklasse

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare døgnet rundt og du får bl.a. din egen faste trykksaks-rådgiver.

Gratis filsjekk

Er du i tvil om filen din kan brukes til trykking?
LaserTrykk.no tilbyr gratis og uforpliktende filkontroll.

Les mer

E-mailservice

Gjør som 81 000 andre og påmeld deg vår e-mailservice i dag.

Abonner

Gratis prøver

Se vår flotte trykkvalitet og vurder hvilken papirtype som passer til ditt behov.

Bestill trykkprøver

Maler

Bruk våre maler og unngå problemer med beskjæring, dokumentstørrelse mm. når du designer din trykksak.

Les mer
Loading ...

Din innkjøpskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet pris : ekskl. mva
Samlet rabat: