Brosjyrer med trykk - topp kvalitet | LaserTrykk.no AS LaserTrykk.no

TRYKK AV BROSJYRER I FARGER ELLER SVART/HVITT

En brosjyre kan være flere ting (kjært barn har mange navn).
Vi tilbyr disse tre typene trykksaker som alle kan være «en brosjyre».
Trykk av løsblader / flyers / løpesedler

Et enkelt ark med trykk på én eller begge sider.
Typisk A6-, A5- eller A4-format.

For bestilling av løblader til en god pris, trykk her.Trykk av foldere

Et ark som er brettet på midten eller flere ganger.
De mest normale er 4-sidet A4/A5 og M65.

For bestilling av foldere til en god pris, trykk her.


Trykk av hefter

Et hefte består av mange ark som foldes på midten og stiftes i ryggen. Fra 8 til 64 sider.

For bestilling av hefter til en god pris, trykk her.

MER INFORMASJON OM BROSJYRER TRYKK

Når du tenker på brosjyrer trykk tenker du kanskje på et fargerikt blad med flotte, glatte sider og en masse bilder, som man i blant får stukket i hånden av politikere eller organisasjoner som vil spre deres budskap på gaten. En brosjyre kan være mange ting og ha mange forskjellige formål. Som du kan se over, tilbyr vi brosjyrer trykk i tre forskjellige varianter: Flyers, foldere og hefter.

Foldere
En folder er det man oftest kaller en brosjyre. Den består av et enkelt ark papir som enden er brettet på midten eller flere ganger, og i det formatet du ønsker. De mest populære formatene til brosjyrer trykk er A4 foldet i midten eller to ganger, så man har en såkalt M65-folder. Disse ser man svært ofte som prislister i pizzeriaer, mindre grillrestauranter eller asiatiske take-away-steder. Selv om foldere kan være store i formatet, så er plassen begrenset.

Hefter
Trenger du mer plass enn en folder kan gi deg, bør du overveie et hefte. Det består av flere ark som er brettet på midten og stiftet i ryggen, typisk med to metallstifter, men noen ganger bare med en. Hefter har minst 8 sider (to ark, brettet på midten) og kan inneholde opptil 80 sider. Har du mer enn 64 sider er det ofte bedre å velge en limbundet bok i stedet, da ryggen blir penere.

Flyers / løsblader
Med litt fantasi kan en flyer også være en liten brosjyre, og det er den billigste og enkleste formen man kan velge. Brosjyrer trykk som en flyer (eller et løsblad) består av et enkelt ark med trykk på én eller begge sider, og er ikke brettet. Plassen er begrenset, men den lave prisen gjør at man til gjengjeld kan få trykket et større opplag.

Din innkjøpskurv

Ekpres gebyr
Samlet pris ekskl. mva
Samlet rabat

Vi anbefaler at du bestiller online.

På den måten er du sikret at bestillingen er korrekt mht. format, opplag og farger og du unngår forsinkelser ved at vi skal legge inn ordren manuelt.

Er du i tvil, sitter vi klar i kundeservice på info@lasertrykk.no eller tlf. 22 23 70 70
Få sendt innholdet i innkjøpskurven til en valgfri mailadresse.
I mailen er det en direkte link, så du han fortsette din bestilling senere.
>
Nøytralt tilbud

Muligheten for nøytralt tilbud er tenkt som et verktøy til de mange reklamebyråer som vi har fornøyelsen av å være underleverandør for.

Ved å bestille et nøytralt tilbud kan byråene lett tilpasse prisen og videresende denne til deres kunder. Vårt navn, logo og bestillingslink vil ikke fremgå.

Alt er mulig
Har du spørsmål eller finner du ikke det du leter etter er du alltid velkommen til å kontakte kundeservice på info@lasertrykk.no eller tlf. 22 23 70 70.