Bestill før kl 13 i dag TIRSDAG og vi sender onsdag ?

Bannere

Uansett om ditt banner skal brukes på byggeplassen, på scenen eller til messestanden har vi den riktige løsning.
Bannere kort fortalt
  • Seks forskjellige medier
  • Trykk på én eller begge sider
  • 14 forskjellige typer etterbehandling
  • Etterbehandling er alltid inkludert i prisen

Trykte bannere er perfekte for deg som ønsker maksimal synlighet. Bannere er perfekte for større reklameområder, som takhengt reklame og som skjerm på f.eks. stillas.

Regn din pris

?
?
? (1 m)
? (3 m)
?
?
Beregn
Tekst m.m. skal plasseres 6,5 cm fra bannerets kant for å unngå at det rammes av øyer, kantbånd og lignende når det etterbehandles.
Produksjonstid: 6 hverdager
Levering: Første levering uansett størrelse 199 kr.
Prisene inkluderer oppstart, etterbehandling, beskjæring og fargetrykk.
Klikk direkte på prisen for å bestille
1 stk.2 stk.5 stk.7 stk.10 stk.
Stoff (205g Textile) Farge på kantbånd: 00-Hvit1 31742 16143 96044 77045 9844
Stoff (205g Textile) Farge på kantbånd: 99-Svart1 31742 16143 96044 77045 9844
Stoff blockout 4+0 (Sort bakside - Decotex 235g) 3 00444 36548 008410 437414 0804
Presenning (440g Frontlit) 1 31742 16143 84844 52245 5344
Presenning PVC-fri (360 g Kavalan) 1 88042 38644 52245 55747 1094
Stillasbanner (370g Mesh) 1 31742 16143 84844 52245 5344
Stillasbanner PVC-fri (220 g tekstil Mesh) 1 48642 22844 01644 75845 8724

Alt det du skal vite om bannere med trykk

Bannere til ethvert formål
Bannere med trykk kan brukes til mange formål utover reklame. Kanskje har du et budskap til gjestene til et bryllup, en barnedåp eller en stor fest? Kanskje vil du pynte et rom, informere medarbeiderne om noe, eller bare utnytte en tom flate på den best mulige måte. Den størrelsen og materialet du skal velge avhenger derfor mye av behovet ditt.

Bannere med trykk: Hvor store?
Vi kan lage små bannere, eller vi kan sette flere baner sammen og produsere bannere som kan dekke et gjerde, en mur eller til og med en hel bygning. Husk at et banner fort kan virke litt lite når man er langt vekk. Skal banneret f.eks. sees fra veien, eller henger det langt oppe på en husfasade, så skal det være mye større en man umiddelbart skulle tro. Dette gjelder forøvrig også flagg.

Stoffbannere - den klassiske bannertypen
Stoffbannere er den klassiske bannertypen på tett og kraftig stoff. Fargene fremstår litt mer matte på dette materialet. Du skal dessuten være oppmerksom på at stoff kan strekke seg opptil 2 cm. Har du et motiv som skal gå over flere bannere må du derfor gjerne gi oss beskjed. Du kan bruke stoffbannere til reklame, som bordduk på ståbordet eller disken på messer, som gardin eller for å dele et kontorrom. Du kan også sy et putevar en pung eller en veske av det.

Presenning-bannere
Bannere med trykk på presenningen likner en voksduk, med en glatt og vannfast overflate som kan tåle vær og vind. Fargene fremstår kraftige og lysende på overflaten, og man enkelt tørke banneret med en funktig klut. Presenningen er helt tett, så hverken vind eller lys kan trenge gjennom. Hvorfor ikke bruke et presenning-banner som en kreativ voksduk på et bord? Det er også helt vannfast, så det kan også brukes til å dekke sykler eller hagemøbler, og fortsatt fungere som reklamebærer.

Stillasbannere
Stillasbannere er hva du trenger de steder hvor bannerne skal henge fritt mellom to trær eller flaggstenger. Materialet har små hull så vinden kan trenge gjennom, og banneret ikke blir revet i stykker. På avstand kan du forøvrig ikke se hullene. Har du flere mindre stillasbannere kan de spennes opp mellom påler og på den måten brukes som innhegning eller avsperring med ditt budskap, f.eks. til et mosjonsløp i byen.

La din personlighet komme til syne gjennom bannere fra LaserTrykk.no

Ikke nok med at bannere kan markedsføre din merkevare, men samtidig gir de ett innblikk i hvilke verdier din virksomhet har, og hva din merkevare representerer. Med bannere kan du eksponere din merkevares visuelle identitet med akkurat det budskapet du ønsker, som du med fordel også kan uttrykke på tvers av dine andre markedsførings-plattformer. Bannere fra LaserTrykk.no kan hjelpe deg med å vise merkevarens personlighet på en tydelig og iøynefallende måte.

Bannere kan være nyttige i alle tenkelige situasjoner. Fordelene med bannere fra LaserTrykk.no er at du kan designe dem selv og derfor også tilpasse designet til spesifikke arrangementer eller events. Skal du for eksempel delta på en messe eller ha et arrangement og ønsker å tiltrekke deg en bestemt kundegruppe, kan du bestille et banner fra LaserTrykk.no som treffer din målgruppe, spesielt for anledningen. På denne måten markedsfører du ditt arrangement, får oppmerksomhet og tiltrekker deg besøkende.

Bannere er også utrolig rimelige sammenlignet med alternative former for reklame, som TV, avis eller nettannonser. Du kan nå et bredt publikum for relativt lite penger. Med bannere fra LaserTrykk.no kan du enkelt øke merkevarens synlighet uten å sprenge budsjettet.

Vis hva du står for med bannere fra LaserTrykk.no

Ved å velge banner får du også en god mulighet til å vise frem merkevarens verdier. Ikke bare fungerer bannere utmerket som reklame, de er også gode til å fange oppmerksomhet fordi bannere er store og vanskelige å unngå å legge merke til. Har du eller merkevaren din et viktig budskap, er et banner en effektiv måte å få oppmerksomhet på til deres budskap. Bannere fra LaserTrykk.no kan derfor brukes på mange forskjellige måter og kan tilpasses akkurat dine ønsker og behov.

Bestill ditt neste stoffbanner fra LaserTrykk.no

Ønsker du å øke synligheten og mangler et banner som også egner seg til innendørs bruk, er stoffbannere et produkt du bør vurdere. Bannere er generelt en veldig bra måte å markedsføre din merkevare, produkter eller tjenester. Bannere er store oppmerksomhetsfangere og ser profesjonelle ut, og gir potensielle kunder et positivt førsteinntrykk av merkevaren din.

Fordelene med stoffbannere fra LaserTrykk.no er mange. De kan gjenbrukes og havner derfor i søpla sjeldnere enn andre markedsføringsverktøy, som flyers og plakater. Stoffbannere kan derfor være et opplagt valg for din markedsføring, da de enkelt kan gjenbrukes.

Krydre arrangementene dine med stoffbannere

Stoffbannere fra LaserTrykk.no kan brukes til en lang rekke formål og gir et profesjonelt utseende. De kan henges opp i butikken eller på kontoret og brukes som et reklameverktøy for å annonsere arrangementer eller tilbud, for eksempel sportsbegivenheter eller jubileumstilbud. Samtidig kan stoffbannere også guide dine besøkende til deg på messer eller lignende.

I tillegg til å bruke stoffbannere for markedsføring av virksomheten eller arrangementet, kan de også brukes til interne formål, som å levere en budskap til dine ansatte eller dekorere kontoret eller butikken. Det kan gi omgivelsene mer liv og farge, noe som kan bidra til å skape et mer dynamisk arbeidsmiljø for dine ansatte.

Stoffbannere fra LaserTrykk.no kan også brukes som bakteppe på scener på konferanser eller i forbindelse med festivaler og forestillinger innen musikk og teater, noe som gir et profesjonelt uttrykk og en visuell sammenheng for ditt publikum. De kan også brukes som bakgrunn eller skillevegg i forbindelse med kunstutstillinger eller vernissager. Mulighetene er uendelige, og kun fantasien setter grenser for hva du kan bruke stoffbannere til.

Spørsmål og svar

Kan man få ett motiv delt opp i flere banner?

Ja, det kan man godt. Du skal bare levere ditt motiv i en fil og skrive en bemerkning til oss om, at ditt motiv skal deles. Husk at din fil skal lages med 10mm beskjæring.

Kan man bestille mesh-banner med trykk på begge sider?

Nei, man kan kun lager 4+4-bannere i stoff og presenning.

Kan man figurskjære bannere?

Ja, vi kan lage enkel figurskjæring. Send en mail til produkteksperten for å få et tilbud på dette.

Kan man bestille et banner med gummilister til matrix-ramme/smart frame?

Ja, det kan man godt. Skriv i kommentar til ordren at du ønsker etterbehandling med Smart Rubber.

Kan man bestille motparten til borrelås?

Ja, det kan man godt. Prisen er 20 kr/lm, og det skal noteres som kommentar til bestillingen.

Kan man bestille banner sydd som palle-cover?

Ja, ved større bestillinger. Kontakt produktekspertene for å få et tilbud på dette.

Kan alle bannere henge utenfor?

Jo større banneret er, desto mer anbefaler vi stillasbanneret. Dette har hull i materialet som slipper vinden gjennom.

Er bannerne brannsikre?

Ja, materialet er brannhemmende og godkjent for bruk på messer.
Trenger du hjelp? Spør eksperten
Alt er mulig!
Finner du ikke det du leter etter?
Då spør vår ekspert: Per Tore Kosmo
Per Tore Kosmo
22 23 70 70

INSPIRASJON

Slik bruker andre kunder bannere.
Vi håper du vil bli inspirert av kreativiteten og vi
takker kundene for at de har gitt oss lov til å dele deres flotte design.

Kundeservice i verdensklasse

Trenger du hjelp?

Vi sitter klare døgnet rundt og du får bl.a. din egen faste trykksaks-rådgiver.

Gratis filsjekk

Er du i tvil om filen din kan brukes til trykking?
LaserTrykk.no tilbyr gratis og uforpliktende filkontroll.

Les mer

E-mailservice

Gjør som 81 000 andre og påmeld deg vår e-mailservice i dag.

Abonner

Gratis prøver

Se vår flotte trykkvalitet og vurder hvilken papirtype som passer til ditt behov.

Bestill trykkprøver

Maler

Bruk våre maler og unngå problemer med beskjæring, dokumentstørrelse mm. når du designer din trykksak.

Les mer
Loading ...

Din innkjøpskurv

 
Ekspres gebyr:
Samlet pris : ekskl. mva
Samlet rabat: