I2IWEB - LaserTrykk.no

BESTILL HJEMMESIDEN HOS I2I

- fast lav pris: 12.600,-

Hvorfor I2I?
Hos I2I får du en profesjonelt designet hjemmeside til fast lav pris, kun 12.600,-

Virksomheten din fortjener å bli presentert på nett med en profesjonell hjemmeside. En hjemmeside som er utviklet etter dine ønsker og behov, og ikke en såkalt «malbasert hjemmeside».

Hjemmesider – kun hjemmesider
For dette beløpet får du utviklet en mobilvennlig hjemmeside etter ditt ønske.

Fast pris
Prisen er fast, ettersom alt unødvendig er kuttet bort. Det er ingen skjulte gebyrer eller ukjente og dyre abonnementssystemer. Hjemmesiden utvikles til deg og blir din eiendom.

Kontakt oss
info@i2iweb.no - 23 966 581


Mulighed for fotograf og webshop
I2I kan også tilknytte en webshop til din hjemmeside. Tillægget er 2.000 kr.
Der kan også sendes en professionel fotograf
forbi dit firma til fast lav pris på 4.000 kr.

Les mer på www.i2iweb.no.

Spørg Tor
Har du spørgsmål, så hold dig
endelig ikke tilbage.

Tor H. Eriksen
tlf. 22 23 70 70
the@lasertrykk.no
Hvorfor er LaserTrykk.no medeier i I2I?
Vi på LaserTrykk.no syntes at det manglet en «LaserTrykk.no» innen hjemmesider.

Her kan du lese pressemeldingen som ble utarbeidet i forbindelse med investeringen i I2I:


LASERTRYKK.NO INNTAR HJEMMESIDEMARKEDET


Et nytt samarbeid for Danmarks største trykkeri skaper en helt ny nettplattform for gründere og virksomheter. Målet er å rydde opp i den uoversiktlige jungelen av abonnementsløsninger og gi kundene et godt alternativ. I2I Web er navnet på LaserTrykk.nos nye satsing på webområdet. Sammen med Michael Madsen fra reklamebyrået Outsource.dk ønsker Esben Mols Kabell og Anders Grønborg å skape en god løsning for gründere og virksomheter som behøver et lite nettsted for å spre budskapet sitt raskt.

– Vi ønsker å hjelpe både nystartede og eksisterende virksomheter med å komme i gang med en oversiktlig løsning. Vi begynte alle som små en gang, og vi vet at markedets mange abonnementsløsninger er uoversiktlige. Det vil vi gjerne rydde opp i. Som gründere ønsker vi å hjelpe andre gründere, og derfor heter vi I2I Web, sier Esben Mols Kabell.

Det er nettopp de kompliserte abonnementsløsningene som virksomhetene blir bundet til i flere år, de vil få bukt med. I stedet skal kundene kunne bestille en hjemmeside på I2I Webs nettsted, og deretter få den klar til bruk innen to uker. Han sier med egne ord at det mangler en form for «LaserTrykk.no» på webmarkedet.

– Det er behov for en god og billig leverandør som kan imøtekomme behovene til 75 % av kundene. Kunder som ønsker en større hjemmesideløsning med integrering og tilhørende webstrategi, henviser vi til andre leverandører. På samme måte som vår layoutavdeling hos LaserTrykk.no hver dag henviser kunder til eksterne reklamebyråer, ettersom vi ikke tilbyr større kreative løsninger. . Vi har faktisk nettopp lansert et interaktivt kart hvor du kan se hvilket reklamebyrå vi har som partner i ditt lokalområde, sier Anders Grønborg fra LaserTrykk.no.

Michael Madsen poengterer at kundene vil få hele innmaten til nettstedet når de kjøper en hjemmeside. – Vi vil gjerne gi folk eierskap over nettstedet sitt. Hovedideen er en enkel hjemmeside med et personlig uttrykk. Vi er eksperter på hjemmesider, og det er det vi vil satse på. Vi har som mål å bli de beste og mest oversiktlige på markedet. Han avslutter med at det som særlig skal sørge for at prisen blir lav, er en rask prosess fra planlegging til utførelse

Din innkjøpskurv

Ekpres gebyr
Samlet pris ekskl. mva
Samlet rabat

Vi anbefaler at du bestiller online.

På den måten er du sikret at bestillingen er korrekt mht. format, opplag og farger og du unngår forsinkelser ved at vi skal legge inn ordren manuelt.

Er du i tvil, sitter vi klar i kundeservice på info@lasertrykk.no eller tlf. 22 23 70 70
Få sendt innholdet i innkjøpskurven til en valgfri mailadresse.
I mailen er det en direkte link, så du han fortsette din bestilling senere.
>
Nøytralt tilbud

Muligheten for nøytralt tilbud er tenkt som et verktøy til de mange reklamebyråer som vi har fornøyelsen av å være underleverandør for.

Ved å bestille et nøytralt tilbud kan byråene lett tilpasse prisen og videresende denne til deres kunder. Vårt navn, logo og bestillingslink vil ikke fremgå.

Alt er mulig
Har du spørsmål eller finner du ikke det du leter etter er du alltid velkommen til å kontakte kundeservice på info@lasertrykk.no eller tlf. 22 23 70 70.