Prøvetrykk

Prøvetrykk

Bestiller du prøvetrykk får du et digitaltrykt prøvetrykk av innhold og omslag på papiret du har bestilt, som ikke er samlet eller limt. Prøven vil typisk ikke bli laget på det endelige produksjonsutstyret, men vil være et simulert prøvetrykk som ligner det endelige resultatet. Vær oppmerksom på at det derfor vil være et lite avvik fra prøvetrykk til endelig opplag.

Prøvebok (kun paperback)
Å få trykket en prøvebok betyr at vi digitaltrykker en bok med omslag, liming og kasjering, og som er ferdigskåret i det bestilte formatet. Akkurat som ved prøvetrykk kan du ikke regne 100% med at fargene i boken matcher det endelige opplaget, da dette er et simulert print. Ønskes nøyaktig trykkprøve i forhold til maskin/farger, så kontakt oss. Vi vil så undersøke om det er mulig utifra spesifikasjonene dine.
OBS!Prøvebok av hardcover-bøker er ikke mulig. Bestilles dette, så vil prøveboken bli laget med softcover.

Prøvetrykk av omslag (IRIS-print/Cromalin)
Prøvetrykk som gjengir offset-kvaliteten så godt som mulig. Dette blir ikke laget på opplagspapiret. NB! Kun relevant ved tradisjonell offset-produksjon.

Produksjonstid
Prøvetrykk + ca. 3 hverdager til standard produksjonstid.
Prøvebok + ca. 4 hverdager til standard produksjonstid.

Priser
Prøvetrykk: 200 kr.
Prøvebok: 650 kr.
Omslag (Cromalin): 200 kr.

Alt er mulig
Har du spørsmål eller finner du ikke det du leter etter er du alltid velkommen til å kontakte kundeservice på info@lasertrykk.no eller tlf. 22 23 70 70.